• Nincsenek termékek a kosárban.
Checkout

MD Office Kft.

MD OFFICE

Az MD OFFICE Ügyviteli Szolgáltató Kft. az Észak-Dunántúli régióban tevékenykedik. A veszprémi székhelyen kívül Székesfehérváron, Győrben és Szombathelyen működtet irodát. A vállalat fő tevékenysége emberi erőforrás-ellátás, ezen kívül gazdálkodási, illetve összetett adminisztratív és könyviteli szolgáltatás nyújtása. A vállalat elindulását a gazdasági válságot követő, munkaerő-piaci szolgáltatások iránti ugrásszerű kereslet növekedésének köszönheti.

A vállalat legfőbb partnere a Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet. Az iskolaszövetkezet főként diákmunkával foglalkozik, tagjai, a diákok személyes közreműködése útján vállalkozik külső partnereknek. A nagy mértékű munkaerő növekedés miatt indokolttá vált a könyvviteli, ügyviteli feladatokat kiszervezése, így az MD OFFICE Kft. feladata az ügyviteli és könyvviteli feladatok ellátásán túl az adminisztrációs feladatok kontrollálása, illetve a napi szintű munkaerő-gazdálkodás koordinálása.

A felmerült igényeknek eleget téve a győri irodánkban Call Center került kialakításra, mely a Man at Work Kft. és a Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet megbízásain kívül egyre nagyobb számban vállal külsős megbízásokat is.